Home > Home Slider > KUNJUNGAN HORMAT MTPN KE PEJABAT JKJR NEGERI SELANGOR

KUNJUNGAN HORMAT MTPN KE PEJABAT JKJR NEGERI SELANGOR

28 Februari 2020 (Jumaat) – YBhg. Dato Gavin Voon Shih Chin (Naib Yang DiPertua MTPN Selangor) diiringi Ahli JawatanKuasa Tertinggi MTPN telah membuat kunjungan hormat ke Pejabat JKJR Negeri Selangor dan disambut baik oleh En Sasikumar A/L Sathasivam (Pengarah JKJR Negeri Selangor) dan Penolong Pengarah.

Antara isu yang dibincangkan adalah mengenai kerjasama dan program-program yg boleh dijalankan di Negeri Selangor dalam usaha meningkatkan KESEDARAN KESELAMATAN PENGGUNA JALAN RAYA kepada semua pengguna jalan raya khususnya di Negeri Selangor.

Selain itu, program πŠπ„π‰π€π‘π€ juga menjadi salah satu isu yang dibincangkan. πŠπ„π‰π€π‘π€ adalah singkatan kepada π’π’π¬π­πžπ¦ Keselamatan π‰πšπ₯𝐚𝐧 π‘πšπ²πš.

Terima kasih kepada pihak π‰πšπ›πšπ­πšπ§ 𝐊𝐞𝐬𝐞π₯𝐚𝐦𝐚𝐭𝐚𝐧 π‰πšπ₯𝐚𝐧 π‘πšπ²πš 𝐍𝐞𝐠𝐞𝐫𝐒 π’πžπ₯𝐚𝐧𝐠𝐨𝐫 atas penerimaan kunjungan pihak MTPN dan kerjasama yang diberikan.

Diharap dengan kerjasama antara MTPN dan JKJR Negeri Selangor ini dapat meningkatkan lagi kesedaran kepada semua pengguna jalan raya di negara ini seterusnya dapat merealisasikan matlamat utama pelaksanaan KEMPEN KESELAMATAN PENGGUNA JALAN RAYA di negara ini.

#MajlisTindakanPenggunaNegara
#MTPN
#KuasaPengguna
#PenggunaBijak